Wil je voor eens en altijd van die ongezonde en overtollige kilo’s verlost zijn? Start dan vandaag bij Mo’ve met het RainPharma Dieet. Het RainPharma-dieet is een bijzonder efficiënt, 100% Belgisch totaalconcept dat helemaal opgebouwd is rond gezonde voeding. Dit revolutionaire afslankingsprogramma is een hoogwaardig alternatief voor de klassieke proteïnedieten. De basis van het dieet is de Balance Box, een startbox waarin je alles vindt om succesvol van start te gaan.

Wat is het RainPharma Dieet?

Het RainPharma Dieet combineert perfect uitgebalanceerde voedingssupplementen en bijzondere glutenvrije shakes (die vind je in de Balance Box, de ‘startbox’) met het professionele voedingsadvies van Mo’ve. Door de combinatie van een efficiënte en motiverende start – omdat je in het begin vrij snel al je overtollige kilo’s kwijtspeelt – en een sterke langetermijnvisie maakt dit dieet het verschil met andere diëten.

Met het RainPharma Dieet slank je op een slimme manier af, zonder roofbouw op je lichaam te plegen! Je hoeft bij dit dieet ook helemaal geen honger te lijden. Integendeel, je krijgt van ons tal van tips voor gezonde en makkelijke maaltijden. Daarnaast is dit programma ook lief voor je nieren en darmen.

Het RainPharma Dieet is bovendien zo ontwikkeld dat je moeiteloos je streefgewicht kunt behouden. Ik vertel je alles over de werkwijze tijdens een eerste intakegesprek!

Twijfel je of dit dieet iets voor jou is? Het RainPharma Dieet is er echt voor iedereen, of je nu 3 of 50 kilo wil verliezen.

https://mo-ve.be/de-10-meest-gestelde-vragen-over-het-rainpharma-dieet/

Wat is het verschil tussen het RainPharma Dieet en een klassiek proteïnedieet?

Proteïnediëten zijn nog steeds enorm populair omwille van hun snelle resultaat. Bij RainPharma geloven we in die motiverende resultaten van klassieke proteïnedieten, maar we stellen ons tegelijkertijd grote vragen bij de zuiverheid van de samenstelling van de proteïneshakes én bij de korte termijnvisie van dit soort diëten.

Daarom werd het RainPharma Dieet ontwikkeld, tot nog toe het enige gezonde alternatief dat duurzame resultaten geeft zonder risico’s voor je nieren of algemene gezondheid. De RainPharma shakes – die je aanlengt met water of plantaardige melk – zijn bijzonder goed samengesteld. Ze zijn zuiver, makkelijk verteerbaar en gluten- en caseïnevrij (caseïne is het moeilijkst verteerbare element van melk). Bovendien werkt het dieet met unieke orthomoleculaire voedingssupplementen die je een gezonde energieboost en een frisse, gezonde uitstraling geven. De Balance Box – de startbox van het dieet- bevat alles wat je nodig hebt om de strijd met die vervelende kilo’s aan te gaan.

De nadruk ligt tijdens het hele dieet (vanaf de eerste dag!) op gezonde voeding. Tijdens het intakegesprek en gedurende je opvolging geven we hierover meer uitleg.

https://mo-ve.be/rainpharma-dieet-of-keto-dieet/

Wil je starten met het RainPharma dieet?

Ben je overtuigd van het dieet? Tijdens een intakegesprek van een uur krijg je alle info en producten (de Balance Box + receptenboek) die je nodig hebt om met het programma te starten. We bespreken de hele eerste afslankingsperiode van naald tot draad: we overlopen je dagschema, welke groenten je mag eten, of je vis en vlees mag eten, en zo ja wanneer, op welke momenten je de shakes moet drinken, en hoeveel. We overlopen ook je eetopties voor mocht je op restaurant gaan, of op vakantie. Bij het intakegesprek hoort ook een eerste gewichtscontrole én een vetmeting. Daarna start je met het dieet. Na tien dagen volgt er opnieuw een gewicht- en vetcontrole.

Wanneer je bijna je streefgewicht bereikt hebt, dit duurt maximum 12 weken, gaan we over naar de verzilveringsperiode. Daarin ga je geleidelijk aan weer vrij normale, gezonde voeding eten. In deze fase gelden nieuwe regels  en worden de gewichtscontroles om de week uitgevoerd. Na maximum negen weken in de verzilveringsfase ga je over naar een stabiel gewicht, waar je verder een gezond voedingspatroon aanleert en waar extra strenge controles helpen om het nieuwe gewicht te behouden.

Wat zit er in de Balance Box?

Dit vind je in de box:

  • 5 grote potten RainPharma Shakes (kies zelf je favorieten uit maar liefst 16 smaken)
  • alle voedingssupplementen voor minstens 2 maanden
  • 1 pot Fiber Powder (oplosbare vezels)
  • handleiding, kookboekje, eetdagboek
  • 1 handige shaker
  • een heel jaar lang persoonlijke begeleiding door Ruth
  • Gratis intakegesprek

Tarieven

De RainPharma Balance Box kost 515 euro en is maar liefst 15% voordeliger dan alle producten afzonderlijk aankopen. Het intakegesprek is gratis.

Waarom kiezen voor Mo’ve?

Klaar voor een gezonde nieuwe start? Met meer dan 20 jaar ervaring is Ruth de geknipte persoon om jou te begeleiden tijdens jouw dieet. Dankzij haar eeuwige enthousiasme en haar eindeloze passie voor de job slaagt Ruth erin om jou te motiveren, zelfs wanneer je in een dipje zit en de motivatie ver te zoeken is. Haar positieve mindset werkt aanstekelijk.
Ruth was meer dan 10 jaar geleden de eerste om het RainPharma dieet te begeleiden. Als pionier blijft ze bijkomende opleidingen volgen en studeren. Ruth kent de methode van het RainPharma dieet door en door, ze kent de valkuilen en mogelijke obstakels tijdens je parcours en stuurt bij waar nodig. Starten met het RainPharma dieet bij Ruth is de beste garantie op succes!