Rainpharma bestaat 12 jaar en dat vieren we met I wonder, een limited edition belevingsset voor de trouwe fans!

Ben jij een échte RainPharma fan? Dan mag je deze kans niet laten schieten! Voor € 299 kan jij een van de 12.000 I Wonder sets scoren met daarin 20 RainPharma producten. Welke producten dat zijn, blijft een verrassing (ook voor mij) tot het moment waarop je de doos opent. Maar dat het de moeite waard zal zijn, kan ik je wel vertellen.

RainPharma koos voor deze set de 20 absolute favorieten uit. De totale winkelwaarde van deze 20 full size producten bedraagt maar liefst € 750. Goed voor een korting van 60% of maar liefst € 451 op de normale verkoopprijs. 

De I Wonder set is dus een absolute must have voor RainPharma topfans van het eerste uur én nieuwe fans van het merk. Voor een nooit geziene stuntprijs kan je jouw voorraad aanvullen, nieuwe favorieten ontdekken of RainPharma in al zijn facetten leren kennen. 

Bestel jouw I Wonder verrassingsdoos nu bij Move en haal hem op tijdens de RainPharma I Wonder Days op 28, 29 en 30 september. Tijdens deze drie dagen hebben we trouwens nog heel wat andere verrassingen voor jou in petto, maar dat verklappen we je later!